Intro Entitati

Untitled2


Prezentul blog SmartApp – Entitati doreste a explica in detaliu procedeele si mecanismele necesare inregistarii unei entitati economice, dar in acelasi timp are si rolul de a indruma utilizatorul platformei SmartApp.ro Entitati in intelegerea pasilor necesari inregistrarii unui SRL, PFA, ONG, etc.

Echipa care a contribuit la realizarea acestui blog este alcatuita din experti si analisti contabili, juristi si specialisti in resurse umane, dar mai ales din profesionisti ce activeaza in sfera serviciilor de intermedieri pentru intocmirea documentatiei de infiintare a unei entitati economice.

Deoarece am dorit ca exprimarea folosita pe parcursul acestui blog sa fie cat mai usora de inteles si asmilata de catre toti utilizatorii, multi termeni sunt generici, simpli si uzuali in exprimarea zilnica. Acesta este in permanenta updatare, asadar te invitam sa il adaugi in lista ta de site-uri favorite adresa noastra.

Blogul este structurat pe mai multe sectiuni, si incearca sa explice cat mai profesionist necesitatea infiintarii unei entitati economice, avantajele sau dezavantajele existente intre entitatile economice, si sa ofere astfel consultanta specifica diverselor oportunitati antreprenoriale care necesita aparitia unui nou SRL, PFA, ONG, etc.

Te rugam sa citesti informatiile din posturile acestui blog, iar in cazul in care ai intrebari, sau doresti sa adaugi o mentiune, te asteptam cu comment-uri civilizate. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>